Gazdálkodj okosan lépésről, lépésre

2013. április 23., kedd

Hogyan lehet megszabadulni a cellulitistől gyorsan és természetesen





Sokaknak megkeseríti az életét a narancsbőr. Pedig van egy egyszerű módja, hogyan segítsünk magunkon a konyhába is fellelhető alapanyagokból


Minden, amire szüksége van:



1/2 csésze őrölt kávé
1 evőkanál fehér cukor
2-3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál glicerin  
2 teáskanál E-vitamin olaj

A méreganyagok felhalmozódása a szervezetben hozzá járul, hogy ez az állapot kialakuljon, és a súlyosság is a felhalmozódástól függ. Szükségünk van a koffeinre és antioxidánsokra, hogy megszabaduljunk a szabad gyököktől, hogy serkentsük véráramlást, és javítsuk a vérkeringést, ugyanakkor feszesítsük a bőrünket.

A cukor megnyitja a pórusokat, ezáltal lehetővé teszi, hogy könnyebben felszívódhassanak a hatóanyagok.

Az olíva olaj és az E-vitamin olaj segít helyreállítani a bőr nevesség tartalmát, és hidratáltan tartja. Ezek az olajok tele vannak egészséges zsírokkal, amelyek segítenek megvédeni a bőrsejteket, és egy újabb antioxidáns bombát adnak a bőrnek.

A hozzávalókat összekeverjük, és zuhanyzáskor fogjuk használni. Először egy forró zuhany, amely segít megnyitni a pórusokat, majd lépjünk ki a zuhany alól és a keverékkel a kritikus helyeket dörzsöljük legalább 5 percig. Ne mossuk le. Készítsünk műanyag csomagolást rá, és hagyjuk becsomagolva 10 percig. Ezután csomagoljuk ki, és mossuk le, de ne használjunk semmilyen szappant vagy tusfürdőt, csak sima vizet.
Ezután használjuk a kedvenc hidratálónkat.
Miután a bőrünk megnyugszik, elmúlik a bőrpír is.
Napi rendszerességgel ismételjük, addig, míg a narancsbőr megszűnik. Természetesen a helyes táplálkozásra is figyelni kell, hogy ne alakuljon ki ismét.






Nincsenek megjegyzések: